Не можем да не се възхищаваме на Елтън Джон - на 74 години е все така продуктивен, креативен, пълен с нови идеи и доста активен в социалните мрежи, където ги споделя с нас.

Eлтън Джон, The Lockdown Sessions и какво да очакваме от новия му албум

Елтън Джон - с нов албум и с неочаквани дуети

Дуа Липа, Майли Сайръс и Ники Минаж са само някои от участаниците

От последната публикация на изпълнителя в Instagram обаче научаваме, че той ще отложи европейските концерти от световното си турне Farewell Yellow Brick Road за 2023 г.

Причината е неприятният инцидент, който е претърпял в края на лятото. Той е паднал на твърда повърхност и изпитва силни болки, поради което ще се наложи да направи операция на бедрото.

Легендарният изпълнител обясни на феновете си, че "независимо от интензивната физиотерапия и специализирано лечение, болката продължава да се усилва и води до все повече трудности при придвижване. Посъветваха ме възможно най-бързо да се подложа на операция, за да се върна напълно във форма и за да се гарантира, че няма да има дългосрочни усложнения".

Звездата обеща на почитателите си, че следващата година концертите ще се подновят и той ще направи всичко по силите си "чакането да си е струвало".