Вчера, 21 април, Елизабет Втора навърши 93 години. Празникът си е празник, но ангажиментите са си ангажименти и не търпят отлагане. Кралицата присъства на тържествена служба в църквата Сейнт Джордж в Уиндзор по случай католическия Великден.

Църковният празник съвпадна с личния на Елизабет Втора, голямата част от който тя прекара в компанията на повечето членове на кралския двор. Сред тях очаквано открояваме Зара и Майк Тиндал, принцовете Уилям и Хари и Кейт Мидълтън.

Снимка 419492

Източник: GettyImages

Меган Маркъл, която се очаква да роди след броени дни, не присъства на церемонията, което е напълно разбираемо. Все пак, още преди около месец излезе в отпуск по майчинство и се радва на спокойствие в последните дни на бременността.

А отсъствието на херцогинята на Съсекс отново ни дава повод да коментираме поведението на Мидълтън. Очевидно е, че тя сияе до своя съпруг и когато кралицата е наблизо. 

Снимка 419493

Източник: GettyImages

Кейт за пореден път ни изненада приятно с красив тоалет в светлосиньо, с който сме я виждали и преди. Него тя комбинира с шапка, която също не носи за пръв и последен път. Тя отново показа и страхотна форма, а в акцент на деня определено се превърна изтънченият поклон, който направи пред кралицата, пише Express.

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и как се промени поведението на херцогинята на Кеймбридж

Как Меган Маркъл помогна на Кейт Мидълтън

Херцогиня на показ

Подобни поклони виждаме доста рядко и несъмнено правят впечатление. Можем да заключим, че този жест на уважение към кралицата за пореден път ни доказва, че Мидълтън е овладяла до съвършенство протокола и е все по-готова да застане до своя съпруг, когато му бъде отредена ролята на крал.