Елизабет Мос, актрисата, позната преди всичко с ролята си в сериала "Историята на прислужницата" сподели нещо любопитно. При това го направи пред широка публика, докато бе гост в шоуто на Watch What Happens Live With Andy Cohen.

Том Круз, Елизабет Мос и верни ли са слуховете, че двамата са сгодени

Сгодени ли са Том Круз и Елизабет Мос

Актрисата дава отговор на тези слухове

На въпроса, зададен от Коен, дали Елизабет е попадала в неловки ситуации заради среща с известни холивудски звезди, актрисата не се поколеба за миг в отговора си. Тя веднага назова 57-годишната актриса Сандра Бълок и сподели, че толкова се впечатлила и смутила, когато я е видяла, че не е знаела какво да каже.

"Сандра е толкова невероятна, готина и забавна. Стояхме зад кулисите на снимачната площадка една до друга - и аз просто мълчах. По-точно, направо замръзнах."

Елизабет Мос и Сандра Бълок снимали заедно минисериала от 1990 г. Lucky Chances. В него Бълок е в ролята на майката на седемгодишната тогава Мос, пише People.

И друг път Мос е разказвала за това колко много е означавало за нея участието ѝ в този сериал и как той е формирал любовта ѝ към актьорската професия. Тя споделя пред Vogue, че още на тази крехка възраст е приела актьорството сериозно и че се влюбила в него за цял живот.

И по всичко личи, че Мос е успяла да съхрани тази любов през годините - и сега вече е популярна актриса. Факт е, че именно сериалът "Историята на прислужницата", отличен с награда Еми, я направи и истински известна.