Всеки път, когато Елизабет Хърли публикува своя снимка в Instagram, настъпва истинско оживление. Особено ако е по бански.

Елизабет Хърли и нова провокативна снимка от актрисата

Полуголата снимка на Елизабет Хърли

Нова доза провокация от актрисата

Няма как да отречем, че изглежда повече от добре. Дори не е нужно да добавяме "за възрастта си", защото, както много от феновете ѝ неведнъж са отбелязвали, 55-годишната актриса може да се мери дори с 20-годишни.

И понеже времето на банските мина, вече е студено и все по-често мрачно, бяхме искрено изненадани от последната ѝ публикация в социалната мрежа.

View this post on Instagram

on

Елизабет Хърли отново демонстрира изящната си фигура в черен и много секси бански от своята най-нова колекция. Тя се усмихва на камерата на фона на тюркоазената вода. Носи елегантни слънчеви очила и е с пусната коса, която пада върху раменете ѝ. Въпреки че я публикува за първи път, снимката е стара и е правена на Малдивите.

View this post on Instagram

on

Преди малко повече от седмица Елизабет сподели още една снимка по бански от своята марка, отново заснета преди пандемията по време на почивката ѝ на Малдивите. Банският е синьозелен, с дълбоко деколте, а тя е с пусната коса и сламена шапка в ръка. 

Елизабет Хърли и почивката ѝ на Малдивите

Забавленията по бански на Елизабет Хърли

Море, плаж и още нещо

В последно време Хърли се опитва да популяризира собствената марка бански с публикации в социалните мрежи. Както припомня Mirror, актрисата създава Elizabeth Hurley Beach през 2005 г. заедно с бившия си съпруг Арун Наяр. 

Самата тя е и най-добрият модел за реклама на банските, има и повече от 1,7 милиона последователи.