За никого не е тайна, че британският модел Елизабет Хърли и синът ѝ Деймиън имат много специална връзка. Освен че са като две капки вода външно, те поддържат и доста близки отношения.

Елизабет Хърли, Деймиън Хърли и една от любимите снимки на актрисата

Кой спи на гърдите на Елизабет Хърли

Как актрисата нажежи и без това горещото лято

Деймиън успешно върви по стъпките на майка си и вече е утвърден модел, а Лиз Хърли не пропуска да сподели с последователите си в Instagram колко горда е със сина си.

Съвсем скоро тя имаше наистина важен повод да го направи отново - 19-ят рожден ден на Деймиън. И публикува специална снимка от тяхно пътуване, на който е запечатан момент на щастие.

На снимката двамата са на луксозна яхта, усмихнати до уши, а Лиз Хърли отново е супер секси в банските с леопардов принт. "Честит 19-ти рожден ден на моето прекрасно момче", написа тя. Деймиън, разбира се, ѝ отговоря подобаващо: "Обичам те, любим близнак. Благодаря ти за втория страхотен рожден ден по време на локдаун."

Очевидно, нито пандемия, нито локдаун са попречили на Деймиън да отпразнува рождения си ден в компанията на своята известна майка и със страхотна заря в градината им, пише Hello.

„Денят на Деймън е! Честит рожден ден на мен" пък написа той в профила си в Instagram към снимката, направена в двора.

Деймиън Хърли и снимката, която накара почитателите му да ахнат

Деймиън Хърли предизвика фенове със секси снимка

Синът на Елизабет Хърли показва супер тяло

Знае се, че дуото майка и син са прекарали по-голямата част от пандемията в имението на актрисата в Хартфордшър, като от време на време са идвали и други някои членове на фамилията и приятели.