Не винаги децата на известните родители успяват успешно да се справят с факта, че за тях се говори като децата на... Не такъв е случаят със сина на британската актриса и модел Елизабет Хърли.

Елизабет Хърли, Деймиън Хърли и рекламната кампания на Pat McGrath Labs

Това е синът на Елизабет Хърли

Синът на модела върви по стъпките й

18-годишният Деймиън определено няма нищо против това, че винаги се уточнява чий син е. Не че е необходимо, като се има предвид, че е копие на красивата си майка.

Освен това, той уверено върви по нейните стъпки. Тази година Дамян подписа договор с агенцията IMG Models и вече е успешен модел, който буди възхищението на феновете.

View this post on Instagram

on

Точно така се получи и с последната публикувана снимка на Деймиън. Той обърна всички погледи към себе, като остана без горна дреха и показа перфектната си кожа и релефния корем. Истината е, че моделът изглежда невероятно, докато позира на фона на поле гол до кръста с камерата, преметната през рамото му.

View this post on Instagram

on

Аксесоарите му са дебела верижка и изискано колие, както и гривна в същия стил. Дългата му коса е прибрана на опашка. А феновете му не спират да коментират гладката му кожата, плочките на корема, красотата и сексапила му.

Елизабет Хърли, Деймиън Хърли и приликата между модела и сина й

Елизабет Хърли и синът й - като две капки вода

Кръвта вода не става