Винаги сме намирали британската певица Ели Голдинг не само за много талантлива, но и за много секси. Поредното доказателство е и последният брой на списание Hashtag Legend, където изпълнителката позира гола пред обектива на фотографа Джейми Морган.

Ели Голдинг обаче не разголва само тялото си, а и душата си в интервюто за изданието. Тя говори много за музиката и за кариерата си - две от най-важните неща в живота ѝ.

Певицата разкрива кой е най-добрият житейски съвет, който някога я чувала. Това е мисъл на Далай Лама, според която само развитието на състрадание и разбиране към другите може да ни донесе спокойствието и щастието, които всички търсим.

Що се отнася до това какво я вдъхновява и на коя известна личности искрено се възхищава, Ели Голдинг казва, че това за нея безспорно е исландската певица Бьорк, заради таланта ѝ.

"Винаги съм имала непреодолимо желание да помагам на хората, като за целта в много случаи съм разчитала именно на музиката си. Смятам, че моята музика може да накара хората да се почувстват по-добре, като част от общност, и да се свържат помежду си, а така и да преодолеят проблемите си."

Именно това прави Ели Голдинг щастлива. Кара я и да се чувства така, сякаш постига нещо значимо.

"Не мисля, че някога ще бъда напълно доволна от себе си като артист, защото винаги чувствам, че има какво още да постигна", заключва изпълнителката.