Ед Шийрън и съпругата му Чери са сред малкото млади двойки, които отсега са предприели мерки да запазят брака си. И явно музикантът има навика да мисли в дългосрочен план, защото вече изпитва някои притеснения относно здравето на дъщеря си.

Ед Шийрън, Елтън Джон и предложението на Ед за брак към Чери, която в началото на приема

Как Ед Шийрън предлага брак на съпругата си

И какво предлага Елтън Джон на Ед Шийрън

Наскоро изпълнителят на хита "Shape of You" беше гост в шведско шоу и именно там сподели опасенията си относно психическото здраве на 14-месечната Лира.

Не иска тя да страда от спадове в настроението и да не може да си обясни причината. Знае, че един ден това ще се стане, защото вече се е случвало в семейството му. Включително и със самия него.

Ед Шийрън разказва още, че е преживял рецидив на психичните си проблеми по време на последния локдаун. Затова е спрял да работи, но за кратко. Започнал отново да пише песни, защото осъзнал, че теса "най-положителното нещо, което може да направи".

От FOX28 напомнят, че неотдавна 30-годишният музикант е признал, че е от хората, които лесно се пристрастяват. Редовно е прекалявал с алкохола и е преяждал. Но сам стига до извода, че тези вредни навици допълнително влошават състоянията на тъга и депресия.