За първи път Джулия Фокс и Кание Уест предизвикаха слухове, че се срещат миналата Нова година. Тогава те бяха снимани заедно в Маями, след което отпътуваха за Ню Йорк, където продължиха да се виждат. 

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне, Жерар Пике и Шакира и кои са звездните раздели през 2022 г. до момента

Големите звездни раздели на 2022 г. (до момента)

Когато и любовта не е достатъчна

И по всичко личеше, че бързо се увличат един по друг. Още през януари Джулия Фокс публикува есе в списание Interview, в което разказва за новооткритата си любов с Кание Уест. За съжаление обаче, отношенията помежду им така и не прераснаха в сериозни и месец по-късно, през февруари, стана ясно, че са скъсали.

Тогава се появиха и спекулации, че връзката им е била изкуствено създадена, за да се привлече обществено внимание. "Това са пълни глупости", заявява Джулия Фокс по темата. И допълва, че нещата между нея и Кание Уест са се развили съвсем естествено - той просто се е сдобил с номера ѝ от приятел.

Снимка 587799

Източник: GettyImages

Моделът споделя още, че първоначално отношенията им действително са били много романтични, а развитието им - бавно, ден за ден. И двамата са искали да видят как ще нещата ще се случат естествено, без да се притискат взаимно. Но през цялото време Джулия си е имала едно наум за Кание Уест заради развода му с Ким Кардашиян, който тогава е бил в разгара си.

В интервю за списание ES, публикувано в сряда, 14 септември, Джулия Фокс си признава, че именно нерешените проблеми, с които се е занимавала половинката ѝ тогава, са били основна причина за провала на връзката им.

Джулия Фокс и поредната ѝ модна провокация по улиците на Ню Йорк

Джулия Фокс пак прикова погледите ни

Провокативна, по-провокативна, Джулия Фокс

Обяснява също, че не е имала енергията и времето, които да отделя, за да му помага да работи той върху себе си. Причини, които всъщност звучат доста зряло и обмислено. Явно Джулия все пак не е взела решението да скъса с Кание прибързано и признава, че и не съжалява за него. Просто не е имало смисъл от това двамата да се търпят заедно за по-дълго.