Изминалата седмица беше доста турбулентна както за Том Круз, така и за "Мисията невъзможна 7" заради изтеклия звуков запис, на който се чува как актьорът крещи на хора от екипа и дори ги обижда.

Том Круз, "Мисията невъзможна 7" и защо актьорът се разкрещя на хора от екипа

Защо Том Круз обижда хора от екипа си

Какво се случи на снимачната площадка на "Мисията невъзможна 7"

Това имаше и своите последици, като само няколко дни по-късно се появиха нови информации, че вече има доброволно напуснали служители. Като цяло се заформи доста интересна ситуация, защото Круз не е избухнал без причина, а заради неспазване на мерките за безопасност на снимачната площадка.

Но изглежда, че пандемията и всички последици от нея наистина влияят негативно не само на индустрията като цяло, но и на работния процес. Но не всички са срещу Том Круз и реакцията му.

В интервю за предаването на Хауърд Стърн по SiriusXM Джордж Клуни казва, че разбира защо колегата му се е разгневил. Въпреки това смята, че реакцията му е била пресилена.

Снимка 509911

Източник: GettyImages

Клуни смята, че като човек, който е отговорен за всички на снимачната площадка, Том Круз е прав в искането си всички мерки да бъдат спазвани. Но самият той би подходил по по-различен начин и не би правил толкова голям проблем от случилото се.

Но Джордж Клуни си дава ясната сметка, че нито той, нито ние сме били на снимачната площадка и реално само хората, които са там, знаят за какво точно става въпрос. И че преди избухването си Круз може на няколко пъти да е предупреждавал хората и сега просто чашата да е преляла.

Том Круз, "Мисията невъзможна 7" и напускането на хора от екипа

Защо хора напускат "Мисията невъзможна 7"

Последиците от избухването на Том Круз

От Fox News припомнят, че през септември Forbes излезе с информация, че Том Круз e платил близо 700 000 долара от личните си средства, за да наеме два круизни кораба, в които екипът на филма да отседне, за да се минимизират външните контакти и рисковете от заразяване.