Джордж и Амал Клуни са едни от най-близките приятели на принц Хари и Меган Мaркъл. Бяха на сватбата им, ходят си взаимно на гости, дори се заговори, че именно звездната двойка ще са кръстници на бъдещия кралски наследник.

Приятелите са, за да се подкрепя, ще си кажем. А Джордж Клуни го доказва. В последното си интервю за списание WHO нямаше как да се подмине темата за близките отношения с най-коментираната двойка в света. И се стигна до враждата между Меган и баща й.

Видимо, случващото се с херцогинята в последно време е подразнило сериозно Клуни. "Тя е жена, бременна в седмия месец, а навсякъде e преследвана, така както преди преследваха принцеса Даяна. Историята се повтаря, а всички видяхме как завърши", каза актьорът.

Снимка 406054

Източник: Facebook / Canadian Lookout

Това определено не е първият паралел, който се прави между Меган и Даяна, но от устата на Джордж Клуни ни звучи някак плашещо и реалистично, че наистина може съдбата на покойната съпруга на принц Чарлз да се повтори. Дано, разбира се, актьорът не се окаже лош пророк.

Ние пък няма нужда да пророкуваме дали звездата от "Спешно отделение" и съпругата му Амал ще бъдат кръстници на бебето на Хари и Меган. Шеговито, точно в свой стил, Клуни първо потвърди, а след това отрече, подчертавайки, че  е баща на близнаци и си има достатъчно отговорности на главата.

Принц Уилям, принц Хари, Меган Маркъл и едно предупреждение

Какво каза Уилям за Меган, за да му се разсърди Хари

Двама братя и една жена

От думите му, че Меган е в седмия месец, пък съдим, че раждането явно ще дойде по-рано от очакваното. Наскоро херцогинята на Съсекс сподели пред свои фенове, че чака бебето в края на април, началото на май. Но ако сега е в седми месец, голямото събитие вероятно ще се случи по-рано през април.