Братята са, за да се подкрепят. Но и за да си казват истината в очите. Това важи в пълна сила за принцовете Уилям и Хари. Напоследък се говори, че двамата все повече се отдалечават, и то заради желанието на по-малкия да бъде по-независим.

А ако върнем лентата няколко месеца назад, принц Уилям сякаш е предвидил този сценарий. Предвидил е и че бракът на Хари с Меган Маркъл ще доведе до куп скандали в кралския двор. И не е пропуснал да му го спомене. 

Снимка 405027

Източник: GettyImages

След обявяването на годежа, принц Уилям сериозно се е притеснил за това как бракът на брат му с актрисата от "Костюмари" ще бъде приет от всички. И в частност - от съпругата му Кейт Мидълтън.

В главата му веднага минава идеята, че между двете херцогини е вероятно да възникне конфликт и негласно съревнование. А ако това не се случи, медиите ще скалъпят подобен сценарий. Принц Уилям е смятал също, че връзката на Хари и Меган се развива прекалено бързо, пише Fox News.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и един таен прякор

Как Кейт се подиграва на Уилям

Тайният му прякор вече не е таен

Като най-близкият му човек, той го е попитал дали наистина е сигурен, че иска да направи тази важна крачка в живота си. Хари обаче е приел това братско питане, изпълнено със загриженост, като критика и се обидил. Оттогава отношенията помежду им не са същите, както преди.