Преди около месец Джордж Клуни хвърли обвинения върху медиите, че преследват и критикуват Меган Маркъл така, както преди години принцеса Даяна. И заключи, че това няма да свърши добре. Думите му се коментираха дълго и мнозина размишляваха какво точно е искал да ни каже.

А актьорът просто има желанието всячески да защити херцогинята в напреднала бременност, която е негов семеен приятел. Затова и при последното му интервю темата за Меган и Хари отново бе засегната. Клуни нарече херцогът и херцогинята на Съсекс "наистина страхотна и обичаща се двойка", която е и доста забавна.

Снимка 412841

Източник: GettyImages

Пред Good Morning Britain актьорът нарече и всичко, което се изписа по адрес на Меган, нечестно и неоснователно. Според него, Меган не е направило на никого нищо, а просто си живее живота. А тя е една умна и мила млада дама, която не заслужава подобно отношение.

Клуни обаче допълни, че Маркъл не приема особено навътре коментарите по неин адрес. Все пак, тя бе актриса, преди да стане херцогиня, и е свикнала хората да я обсъждат.

Джордж Клуни, Меган Маркъл и защо я сравни с принцеса Даяна

Защо Джордж Клуни е притеснен за Меган Маркъл

И ще бъдат ли той и Амал кръстници на бебето

Според него, тя е достатъчно зряла, за да може да се справи с всичко това и определено не е рухнала. Освен това, херцогинята на Съсекс не е от хората, които ще тръгнат да се обясняват. А и да иска, сега няма особена възможност.