Те са една от най-харизматичните известни двойки. Въпреки че се срещнаха в по-зряла възраст, или може би точно заради това, те се превърнаха и в едно от най-стабилните семейства, с което не може да се похвали светът на Холивуд.

Джордж Клуни неведнъж е признавал колко е щастлив с Амал и близнаците им - петгодишните Ела и Александър, но в последното си интервю за CBS Mornings говори и за грешките, които със съпругата му са допуснали при отглеждането им. 

Колкото и изненадващо да звучи, двамата с Амал съжаляват, че са ги научили на италиански.

„Билет до рая“, Джулия Робъртс, Джордж Клуни и какво да очакваме от романтичната комедия

Какво да очакваме от „Билет до рая“ с Джулия Робъртс и Джордж Клуни

Смях, забавление, романтика и приключения на екзотичен остров

В телевизионното предаване CBS Mornings към 61-годишния актьор се присъедини и 44-годишната му съпруга. Целта на гостуването им беше да популяризират новото им шоу за награди - първите награди Albie на Фондацията на Клуни за справедливост. Но освен за тях, двамата направиха и нещо друго - поговориха за децата си, което се случва много рядко.

Водещата Гейл Кинг попита какво ги "радва" на тази възраст, когато актьорът разкри, че не са осъзнавали каква грешка би било да ги учат на италиански.

"Направихме ужасна грешка. Ние ги научихме на италиански... но ние не говорим италиански", обясни Клуни.

Снимка 589227

Източник: GettyImages

"Въоръжихме ги с език, с който могат да ни навредят, и всъщност не знаем какво казват", призна Клуни, добавяйки, че говорят и френски.

Актьорът също се пошегува, че е от Кентъки и "английският е моят втори език", докато Амал разкри, че синът им Александър гледа на баща си като на шегаджия.

"Синът ни вече е голям майтапчия. Ти си го научил на всички тези неща и сега той се шегува с теб", добави Амал.

Джордж разкрива още, че любимият супергерой на Александър е Батман, въпреки че не изглежда много впечатлен, че баща му някога е изиграл именно тази роля. 

Снимка 589225

Източник: GettyImages

"Аз казвам "Знаеш ли, аз бях Батман", а той казва "Да, но вече не", пошегува се Клуни, имайки предвид образа си в "Батман и Робин" от 1997 г., добавяйки: "Само ако знаеше колко вярно е това."

Що се отнася до това какво мисли актьорът, ако децата му решат да преследват кариера в шоубизнеса, Клуни се пошегува, че те вече са по-умни от него и едва ли ще го направят.

Амал Клуни, Джордж Клуни и каква е тайната им за щастлив брак

Перфектен ли е бракът на Амал и Джордж Клуни

И карали ли са се изобщо някога

"Могат да правят каквото си искат. Предполагам, че те са малко по-умни от мен, така че вероятно ще направят нещо много по-различно - те вече говорят три езика, а аз все още работя над английския си", иронизира се Клуни.