Не е популярна практика, но все пак се среща - световно известни личности и холивудски знаменитости да сключат брак със съвсем обикновени хора. Ето няколко такива двойки.

Снимка 289132

Мат Деймън и Лусиана Баросо

"Късметлия съм. Влюбих се в обикновено момиче". Това са думи на Мат Деймън, запознал се със съпругата си в бар в Маями. Лусиана е била барманка там. Женени от 2008 г., двамата имат четири деца и подновиха брачните си клетви през 2013 г.

Снимка 422637

Източник: GettyImages

Ан Хатауей и Адам Шулман

Общ приятел ги запознава на филмовия фестивал в Палм Спрингс през 2008 г.. Хатауей споделя на близка приятелка, че веднага е разбрала, че това е мъжът на живота й. Шулман е дизайнер на бижута и автор на годежния пръстен, с който предлага на актрисата през 2011 г.

Рийз Уидърспун и Джим Тот

Тот е филмов агент и буквално се сблъсква с Уидърспун, когато се опитва да я предпази от залитането на пиян приятел по време на парти. "Извинете го, тъкмо скъса с една жена," са думите му, които Рийз разкри в интервю. Женят се година по-късно, през 2011 г.

Патрик Демпси и Джилиан Флинк

Запознанството на актьора от "Анатомията на Грей" е още една невероятна история. Джилиан е фризьорка и един ден не може да повярва, че в графика й за деня фигурира и името на вече известния актьор. Първоначално приема това за шега, но след това се появява действителния Демпси. "Беше много сладък," казва тя и го подстригва в продължение на три години преди да се оженят през 1999 г.

Снимка 361303

Източник: GettyImages

Джордж Клуни и Амал Аламудин

Допреди по-малко от десетилетие Джордж Клуни беше от заклетите ергени на Холивуд и мечта на милиони жени по земята. До 2014 г., когато общ приятел води адвокатката по международно право и права на човека Амал Аламудин във вилата му край езерото Комо в Италия. Женят се през 2014 г. във Венеция, а през 2017 г. се раждат близнаците им Ела и Александър.

Снимка 443371

Източник: Instagram / yeswedding

Дженифър Лорънс и Кук Маруни

След едногодишна връзка с режисьора Дарън Аронофски, актрисата от "Игрите на глада" се запознава с арт дилъра през 2018 г. Връзката им е държана далеч от очите на папараците, но затова пък се развива бързо - година по-късно двамата са сгодени.

Брад Пит, Дженифър Лопес, Хайди Клум - 11 известни личности, хванати в изневяра

11 известни личности, хванати в изневяра

Звездните неверници