Джордж и Амал Клуни са една от най-красивите и достойни за възхищение холивудски двойки. За разлика от повечето си колеги, Джордж и семейството му предпочитат да прекарват голяма част от времето си в Европа.

Амал и Джордж Клуни на разходка с новия в семейството - санбернара Нелсън

Ново попълнение в семейството на Амал и Джордж Клуни

Ето кой е Нелсън

Наскоро актьорът и съпругата му бяха заснети в южна Франция, където преди месеци се сдобиха с нов имот. Той се намира в Бриньол - градче в живописния Кот д'Азур, където се разполага на внушителните 172 хектара земя.

Сделката за него беше финализирана през 2021 г. - семейство Клуни плати 7.7 милиона евро. Срещу тях получи замък от XVIII век, към който има басейн, тенис корт, игрище за петанк, декоративно езеро, обширни градини, както и лозови масиви.

Снимка 645804

Източник: GettyImages

Domaine Le Canadel, както е името на имението, се намира само на 25 минути с кола от Chateau Miraval - прочутото имение на Брад Пит и Анджелина Джоли, което наелектризира отношенията между тях след развода им. Джордж и Амал Клуни обаче нямат такива проблеми. Двамата изглеждат повече от спокойни и щастливи заедно на снимки от скорошна разходка в Бриньол. Точно това пък породи слухове, че двойката смята да продаде жилището си на езерото Комо в Италия.

"Не е вярно", кратко и ясно отсича Джордж Клуни пред Hello по повод тези слухове. Голяма част от живота на семейство Клуни минава там, като двамата са посрещали гости като принц Хари, Дженифър Анистън и Мат Деймън в дома си в Италия.