Още преди да започне делото между Джони Деп и таблоида The Sun, се заговори, че Амбър Хърд е имала интимна връзка с Илон Мъск, докато е била законна съпруга на актьора. Говорители на милиардера отрекоха тези твърдения, но неговото име отново бе замесено в един от най-големите холивудски скандали в последните години.

Илон Мъск, Амбър Хърд, Кара Делевин и разкритията, че са били интимни

Били ли са в едно легло Илон Мъск, Амбър Хърд и Кара Делевин

Неочаквано трио

На поредното заседание по делото в лондонски съд бяха изслушани и бивши служители от персонала на апартамента в Ню Йорк, който са обитавали Хърд и Деп преди години. Те свидетелстват, че редовен посетител там е бил именно Мъск, който е прекарвал в компанията на актрисата и модел по няколко часа вечер.

И това е продължавало в рамките на около година, винаги когато звездата от "Карибски пирати" не е бил у дома, а някъде далеч, на снимки. През това време обслужващият персонал е бил напълно наясно какво се случва в любовния триъгълник.

Снимка 488130

Източник: Facebook / Revista iD

Според служителите, които дадоха показания пред съда, по лицето на Хърд не е имало никакви наранявания след коментирания случай, при който Деп е хвърлил силно мобилния си телефон по нея, предава Daily Mail.

За сметка на това, те са забелязали няколко наранявания по врата, лицето и ръката на модела една сутрин, след като Мъск е пренощувал при нея. На съда са предоставени и кадри от охранителните камери, с които да се потвърдят тези изказвания.

Джони Деп, The Sun, Амбър Хърд и делото за клевета срещу таблоида

Джони Деп пред съда: Амбър Хърд е чудовище

Кой е бил насилникът във връзката им

Така, изненадващо или не, в заплетената история и непрекъснатите взаимни обвинения между Хърд и Деп се появи един друг, трети насилник. Сега очакваме реакция от страна на Мъск, както и окончателното съдебно решение.