Обичаме всички роли на Джони Деп, но най-любим несъмнено ни е като Джак Спароу в "Карибски пирати". Не можем да отречем също, че след последните новини относно отсъствието му в новия филм от франчайза малко ни разочароваха.

Зак Ефрон, "Карибски пирати" и кой ще бъде новият Джак Спароу

Кой ще бъде новият карибски пират

Какво се случва с "Карибски пирати"

Затова и страшно много се зарадвахме да го видим отново като колоритния пират, макар и за съвсем кратко. Актьорът реши да зарадва най-малките си фенове като се се облече в пиратския си костюм, за да изненада пациентите в детската болница в Куинсланд, Австралия.

В партньорство с Juiced Tv актьорът посети виртуално децата, които прекарват пандемията в болнично легло, като се опита да повдигне настроението им в ролята на Джак Спароу.

Снимка 450288

Източник: Instagram / pirates.ofthecaribbean

Джони Деп отговори на няколко въпроса на пациентите и отдели време, за да се позабавлява с тях с различни игри. Актьорът не скри, че това е едно от най-красивите преживявания в живота му и колко доволен е, че е зарадвал децата. В края на разговора Джини Деп не пропусна да похвали и отличната работа на екипа на болницата, като ги нарече истински герои.