Както всяка година, списание People избират най-сексапилният мъж за годината. Традицията се спазва от 34 години насам и до момента с титлата са се очиквали много известни и секси мъже. Като започнем с първия избор на Мел Гибсън през 1985 г. и минем през Том Круз, Брад Пит, Киану Рийвс, Бен Афлек, Джони Деп, Хю Джакман, Джуд Лоу и много други.

Изборът на списанието за 2019 г. е... Джон Леджънд.

Новата титла на многократния лауреат на Грами беше обявена в шоуто "Гласът" от певеца Блейк Шелтън, който беше избран от списание People за най-сексапилния мъж за 2017 г.

В интервю за списанието (излиза този петък, 15 ноември) Джон Леджънд сподели, че чувства известен натиск и притеснение, тъй като миналогодишният носител на престижната титла е Идрис Елба.

"Толкова съм развълнуван от това признание, но в същото време и уплашен", признава Джон Леджънд, като шеговито допълва, че не е никак честно и в негов интерес. Както добре знаем, Идрис Елба участва в едни от най-добрите съвременни екшъни и си е изградил името на силен мъжага. Може да се каже, че поставен до Идрис Елба, Джон Леджънд е като малко момче.

Идрис Елба, People и класацията за най-сексапилния мъж за 2018 г.

Кой е най-сексапилният мъж за 2018 г.

Не е Дуейн Джонсън, но е негов колега

Но това няма никакво значение, защото признанието си е признание, и тази година най-сексапилен мъж в света е именно Джон Леджънд. Можем само да завиждаме на съпругата ми Криси Тейгън, която не пропусна да се похвали в Instagram, като качи снимка на корицата на списанието.

За своите 40 години Джон Леджънд е изградил забележителна музикална кариера. Изпълнителят може да се похвали с цели 10 награди Грами, както и с един Оскар, едно отличие Тони и една награда Еми. А сега и това.