Да, по Коледа стават чудеса! А какви са те под елхите на богатите... Да, още по-големи. Което въобще не е задължително да бъде в буквалния смисъл.

Оказа се, че някои от тях проявяват завидно въображение - не само защото не си знаят финансовите възможности, а вероятно и за да зарадват истински близките си. Подозираме, че и те самите вече се чудят какво точно да си пожелаят за Нова година.

Така например през 2015 г. Джон Леджънд изпълни една от мечтите на съпругата си Криси Тейгън. Тогава тя получи гигантска пита пармезан.

Защо ли? За да може директно да си изсипва топлата паста в нея и да си похапва на воля. Скромно, в сравнение с някои други подаръци.

Така Джордж Клуни вече със сигурност може спокойно да наричаме Клуни Щедрия. През 2013 г. кани 14-те си най-добри приятели на скромна вечеря в дома си и... им раздава по един милион долара - ей така, и те да си имат за харчене.

До тази година това бяха само празни приказки, но той лично потвърди слуховете пред списание GQ. И скромен бил, не знаехме.

Певецът Ник Джонас подарява на Приянка - и нашата любима буливудска съпруга и актриса, електрическа моторна шейна.

Вероятно защото е бил напълно наясно, че жена му я ще счупи от каране, както двойката съобщи в социалните мрежи. Нищо, догодина - гора.

А като стана въпрос за гори, Леонардо ди Каприо вече ощастливи с една майка си. Че и баба си даже. Дано само не си развалят двете отношенията заради едно парче земя в Южна Калифорния.

В подаръка на Лео обаче има и таен замисъл. Хем да благодари на майка си и на баба си, хем да удари едно екологично рамо на планетата Земя. А снимката по-долу е доказателство, че някои звезди все още се радват и на малките неща в живота.

НБА звездата Дуейн Уейд удари пък всички в земята, а вероятно и майка си Джолинда, като й подари цяла църква.

Откъде му е хрумнала тази идея ли? Навремето Джолинда става баптистки пастор, след като я арестуват за злоупотреба с алкохол и наркотици. И дано този скромен подарък успее да изтрие неприятните спомени от миналото.