Като че ли вече свикнахме да чуваме новината, че някой известен актьор, режисьор или продуцент е обвинен в изнасилване или сексуален тормоз. Джоел Кинаман също влезе в този списък, но неговият случай може и да е малко по-различен.

Актьорът от "Отрядът самоубийци" е обвинен от шведския модел Габриела Магнусон, която се представя като Бела Дейвис, в изнасилване. 

Кинаман обаче публикува в профила си в Instagram доста интересно обръщение по въпроса към феновете си. Актьорът обяснява, че с Бела са се запознали през ноември 2018 г. и са имали сексуални отношения по взаимно съгласие.

По онова време той е бил необвързан, така че не е мислел, че прави нещо лошо. Месец след първата им среща отново се виждат и правят секс, но този път Джоел Кинаман твърди, че не е останал при Бела за нощта, защото на следващата сутрин е трябвало да става рано за работа.

Това е подразнило модела, но през следващите две години е продължила да изпраща съобщения и сексуални снимки на актьора. Той обаче вече е имал връзка с друга жена, затова е решил да не отговаря.

Вместо да се откаже, Бела е започнала да заплашва актьора, че ще го обвини в изнасилване. Тогава Кинаман е решил да проведе разговор с нея, който е записал с нейното знание, за да изяснят нещата.

В този разговор Бела Дейвис е признала, че сексуалните им контакти са били по взаимно съгласие, но въпреки това е искала пари и е продължила да заплашва актьора. Което го е принудило да издейства ограничителна заповед.

В профила си в Instagram обаче Бела твърди, че е получила обаждане от жена, която също твърди, че е била насилвана от актьора. Определено стана заплетено...