Джиджи Хадид не споделя много от личния си живот. Особено пък що се отнася до двегодишната ѝ дъщеря Кай, звездата е особено дискретна.

Джиджи Хадид, Twitter и защо моделът реши да деактивира профила си в социалната мрежа

И Джиджи Хадид напусна Twitter

Илон Мъск може да е изправен пред сериозен проблем

Но явно понякога могат да се направят изключения. Джиджи леко "открехна завесата" и даде възможност на своите феновете да надникнат в личния ѝ свят. Преди няколко дни тя сподели няколко снимки в Instagram от плажните си приключения с малката Кай.

Джиджи не уточнява къде точно прекарва слънчевата си ваканцията заедно със своето дете. Единственото, което 27-годишния модел пише под снимките е, че отбелязва първите дни от новата година. И какъв по-добър начин има от плажа, топлината и морската вода.

И все пак, Джиджи не забравя да бъде предпазлива. На кадрите, които споделя, няма как да видим лицето на Кай. Тя е заснета или в гръб, на раменете на майка си, или пък се вижда само част от ръката ѝ. По всичко изглежда, че моделът е отговорен родител.

В тази връзка, още през октомври в интервю за People майката на Джиджи, се изказа ласкаво за дъщеря си и нейните родителски умения. "Джиджи е феноменална майка, изключително добра и всеотдайна", каза тогава 59-годишната Йоланда Хадид.

Преди месец пък Джиджи похвали бившия си приятел Зейн Малик и баща на детето ѝ, че е организирал "най-доброто парти". А поводът бе вторият рожден ден на Кай.

Джиджи Хадид, Зейн Малик и в какви отношения са двамата

В какви отношения са Джиджи Хадид и Зейн Малик

Двамата имаха бурна връзка

Самата Хадид неведнъж е споделяла какво е чувството да бъдеш майка. Пред Sunday Today тя заяви че Кай е "благословия". И допълни: "Мисля, че тя е гений. Макар, вероятно, всеки родител да казва това за детето си."