Вече всички разбрахме, че Джиджи Хадид май е бременна. А първоначалната липса на официално потвърждение бързо бе запълнена от майката на модела.

След новината за очакването на звездното бебе, Йоланда Хадид потвърди пред RTL Boulevard, че няма търпение да стане баба. Тя не скри, че все още е в шок от новината, но побърза да поясни, че е повече от щастлива, че ще гледа внуче, особено след като наскоро загуби майка си.

"Но това е красотата на живота - едни си отиват, за да дойдат други. Чувстваме се благословени", каза още госпожа Хадид.

Майката на Джиджи даде и яснота по въпроса кога се очаква звездното бебе - през септември

Междувременно от TMZ, които първи разпространиха новината за бременността на модела, излязоха с информация, че тя и половинката й Зейн очакват момиченце.

Джиджи Хадид, Зейн Малик и очакват ли първото си дете

Бременна ли е Джиджи Хадид

Интересни новини около звездната двойка

През февруари в свое интервю Джиджи сподели, че колкото повече си минават годините, толкова повече й се иска да създаде свое семейство и да бъде майка. Тя допълни, че животът на модел й харесва, но тази работа е до време и знае, че някой ден ще я замени с готвене по цял ден. Е, явно този момент е дошъл по-рано от очакваното от всички нас.