През последните години Джейсън Момоа е под пара, а продукциите, в които се снима, следват една след друга. Въпреки успеха си, актьорът не се е самозабравил и подкрепя инициативи, в които силно вярва.

Дуейн Джонсън, Джейсън Момоа, Хавай и как двамата протестират срещу построяването на телескоп

Срещу какво протестират Дуейн Джонсън и Джейсън Момоа

Така се прави

Само през последната година видяхме две такива. Едната е за борбата за намаляването на еднократните пластмасови бутилки, а с другата попречи да бъде построен телескоп на свещено според обитателите на Хаваи място.

Всичко това се е сторило достатъчно на GQ Австралия, за да му връчат наградата за Мъж на годината. В социалните мрежи Джейсън Момоа, разбира се, благодари на изданието за оказаната му чест.

Не пропусна и да се пошегува, че сега следва да убеди съпругата си да купи декемврийския брой на списанието, защото той е на корицата.

В интервюто си Момоа споделя, че винаги е искал да бъде баща и да даде на децата си най-доброто. Актьорът казва, че самият той е отгледан от майка си и баща му никога не е присъствал в живота му.

Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс, Fatherly и кои са най-готините бащи за 2019 г.

Кои са най-готините бащи на годината

Няма как да не се съгласим с класацията на Fatherly

В момента има известни татковци като Крис Хемсуърт и Дуейн Джонсън, на които много хора се възхищават. Джейсън Момоа не прави изключение, но признава, че неговият идол в бащинството са чичовците му.