Много хора вече са вдигнали ръце от прекомерното строителство по родното Черноморие. Същото важи и за някои квартали в София, където бетонът не престава да се лее, а зелени площи почти не останаха.

Дуейн Джонсън, DC, Black Adam и какъв ще бъде героят му

Дуейн Джонсън става злодей

Нямаме търпенеи да видим Black Adam

Недоволни хора от случващото се, разбира се, има, но ефект от недоволството има доста рядко, защото трябва да се вдигне голяма врява, за да се случи нещо. Голяма врява се вдига и през последните седмици на Хаваите.

Там има планове да бъде изграден телескоп, но местните жители не искат и да чуят за това. Ето защо организират протести, а в тях се включиха и някои от големите холивудски имена през последните години - Дуейн Джонсън и Джейсън Момоа.

И двамата са родени и израснали на Хаваите и искат да изразят подкрепата си към местните жители. Дуейн Джонсън гостува в предаването на Джими Фелън, където разказа, че е посетил острова, защото иска да види от първа ръка за какво става дума.

Джейсън Момоа, Sweet Girl, Netflix и следващият филм на актьора

Джейсън Момоа ще отмъщава за семейството си

Netflix готвят поредния си филм

От думите на Скалата разбираме, че за местните жителите всеки къс земя от острова е свещен и не искат да бъде оскверняван със строеж на каквото и да било.

Джейсън Момоа е на същото мнение, като той дори се включи в барикадите, които жителите са организирали, за да попречат на строителството. В протеста участие взеха и децата на актьора.