По света има много бащи, които смятат, че са супер готини и модерни. Вероятно не грешат, но сайтът Fatherly си е направило труда да изготви класация на най-готините бащи за 2019 г.

Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли, Aviation Gin и как актьорът се пошегува с децата си

Обича ли Райън Рейнолдс децата си

Неудържимото чувство за хумор на Дедпул

Разбира се, в нея ще намерим само известни личности, но това е така, защото според сайта готиният баща има - щастливи деца, добри приятели, амбиции и увереност. А тримата горди бащи, които заемат първите три места в класацията, притежават от всичко изброено по много. Ето и кои са те:

3. Ръсел Уестбруук

Снимка 449710

Източник: Fatherly

Това лято баскетболистът смени отборите и вече е играч на Хюстън Рокетс, където ще се опита да спечели титла заедно с Джеймс Хардън. Той е и единственият играч, постигал среден трипъл дабъл в три сезона поред. Няма как да не очакваме 10-годишният му син Ноа да не стане баскетболист.

Причината Fatherly да му дадат престижното трето място е, че Ръсел винаги задава въпроса "Защо не?", което е много добър пример за едно малко момче, каквото е неговото.

2. Райън Рейнолдс

Снимка 449711

Източник: Fatherly

Обичаме го този канадски гений. Много се забавляваме с него, семейството му и най-вече с чувството му за хумор. Рейнолдс е баща на три деца - две дъщери, като все още крие пола на третото си отроче.

Именно неподражаемото му чувство за хумор го поставя на втората позиция в класацията.

1. Дуейн Джонсън

Снимка 449712

Източник: Fatherly

Най-якият човек на планетата вече може да се похвали и с това, че е най-готиният баща на годината. Графикът на Скалата е нечовешки сгъстен и самият той признава, че често му се налага да спи по едва 4-5 часа на нощ.

Въпреки всичко Джонсън винаги намира време за трите си дъщери - Симоне, Жасмин и Тиана Джия. Fatherly му връчват короната както заради това, така и заради тоталното културно господство, което налага. Също и за неподражаемата му усмивка.