Певецът Джейсън Деруло и приятелката му Джена Фрумс са една от най-атрактивните звездни двойки с многобройни почитатели в социалните мрежи. Само преди четири месеца, през май, те зарадваха всички с новината, че вече са трима.

Джейсън Деруло, Джена Фрумс и новината, че са станали родители

Джейсън Деруло стана татко за първи път

Момче или момиче

Развълнувани и изпълнени с огромна любов и двамата споделиха емоциите си от това, че са станали родители. „Животът сега придоби много по-голям смисъл“, написа тогава Джена Фрумс. "Най-щастливият ден в живота ми" пък нарече денят на раждането на сина си Джейсън Деруло.

Но ето че само четири месеца след този най-щастлив ден двамата са се разделили. Това съобщи лично Деруло в профила си Twitter.

"С Джена решихме да поемем по различни пътища. Тя е невероятна майка. И двамата обаче смятаме, че раздялата ни в този момент ще ни позволи да бъдем най-добрите версии на самите себе си, както и най-добрите родители", написа Джейсън Деруло в социалната мрежа.

Cake Anything, Джейсън Деруло, Лара Мейсън и тортата в реален размер на изпълнителя

Да си отхапеш парче от Джейсън Деруло

Сладки изкушения, които разбиват представи

Той също така поискаха да не се нарушава правото им на неприкосновеност на личния живот. Деруло и Фрумс се запознаха в зала за фитнес и започнаха да се срещат преди началото на пандемията миналия март, припомня People.