Щом застанат пред камерите, повечето звезди изглеждат напълно щастливи. Често заради това предизвикват не само възхищение, но и благородна завист. Но понякога зад широките  усмивки се крият проблеми, познати до болка и на нас самите.

Били Айлиш, документален филм Billie Eilish: The World’s A Little Blurry и какво ново ще научим за нея

В личния свят на Били Айлиш

Какво разкрива новият трейлър на документален филм за нея

Джеймс Кордън - известният британски актьор, комик и водещ на The Late Late Show, никога не е избягвал да говори за борбата с наднорменото си тегло, не крие и че израства като "по-едро дете".

Още през 2019 г. в шоуто на Алан Кар той признава, че винаги му е липсвал стимул да спортува и да се храни добре. "Там, където съм израснал, не тичаш, освен ако не те гонят."

Днес обаче Джеймс Кордън е женен. Баща е и на три деца, поставил си задачата да бъде по-здрав и да отслабне. Не само заради себе си, но и заради, който ще им даде. А и да живее по-дълго, пише Eat This, Not That!.

Миналият месец, в интервю за Опра Уинфи, Кордън разказа и как е свалил близо осем килограма за пет седмици. Причината е в изготвения специално за него режим. Ето и кои са петте трика, помогнали му да отслабне и да премине към по-здравословен начин на живот.

Подкрепата

Един от най-важните уроци, които Кордън научава за тези пет седмици, е, че се нуждае от подкрепа. В момента цялото му семейство, включително родителите и сестрите му, живеят и се хранят по режим, съставен от хората, разработили и този на водещия.

Сладки изкушения (в умерени количества)

Част от адаптирането към диетата включва и "освобождаването" на място за извънредни лакомства. Актьорът споделя, че планирането на тези сладки изкушения в седмичното му меню, внася баланс в хранителните му навици.

Сам съм си шеф, сам съм си готвач

Един от факторите, които му помагат да се храни здравословно, е самостоятелното приготвяне на храната. А един от специалитетите му вече е пица с тесто от нахут, сос маринара, малко сирене, броколи и червен лук.

Спорт - редовно

Малко тежести, малко тичане по пътеката и ефектът не закъснява. По отношение на тренировките Кордън не крие, че става толкова стриктен благодарение на съпругата си.

Спортът, тренировките вкъщи и как да поддържаме мотивацията си

Как да останем мотивирани да тренираме у дома

Не е никак сложно

Микроцел

"Наистина бих искал да изживея един ден, в който ще съм под 90 килограма", споделя актьорът пред Опра Уинфи. Естествено, не казва колко точно от теглото си иска да изгуби, но това няма значение, защото идеята му е друга - мисълта за въпросните числа го държи мотивиран.