Комедийният актьор, Джеймс Кордън влезе в доста интересна и трудна роля. Той трябваше да замени главния мениджър на "The Forum", мултифункционална зала в Лос Анджелис, по време на коледния концерт "iHeartRadio Jingle Ball". 

Кордън се погрижи някои от звездите, взели участие в концерта, да се чувстват по-възможно най-добрия начин. 

Първата спирка на Кордън бе гримьорната на Ед Шийрън. Актьорът се увери, че охранителите на  26-годишния изпълнител си вършат работата съвестно, като дори самият той влезе в ролята на бодигард на Шийрън. 

Найл Хоран от One Direction с дебютен албум

Найл Хоран от One Direction с дебютен албум

Първи голям проект след раздялата

Джеймс Кордън се спря още при Найл Хоран и Лиъм Пейн, на които също предложи своите услуги, включващи релаксиращ масаж на слепоочието и "безгрижно" гледане на "Теория за Големия взрив". 

Деми Ловато пък се чувстваше леко притеснена преди излизането си на сцена, което наложи експертната намеса на актьора. Той я успокои и ѝ вдъхна самоувереност, придружена с ефектен поздрав. 

Нова порция рап дуели

Нова порция рап дуели

Отново жените властват

Последното предизвикателство, с което 39-годишният актьор трябваше да се справи, бе и едно от най-смешните. Той трябваше да замести едно от момичетата от балета на Тейлър Суифт. Можем да кажем, че и с това се справи на ниво.