Изминаха около три месеца, откакто разбрахме, че със здравословното състояние на Джейми Фокс нещо не е наред и актьорът е хоспитализиран.

Снимките на Back in Action продължават, но без Джейми Фокс - какво се случва с актьора

Мистерията около състоянието на Джейми Фокс остава

Снимките на Back in Action обаче продължават

И въпреки че изминаха толкова много месеци, все още не знаем какво точно се е случило с актьора. В края миналата Фокс реши да за първи път да каже нещо, като използва за това профила си в Instagram.

Джейми Фокс така и не казва какво точно се е случило с него и защо се е наложило да влезе в болница и след това процесът по оздравяването му да продължава с месеци. Въпреки това, държи да разсее две твърдения, които се появиха в интернет пространството.

А именно, че заради случилото се е останал сляп и парализиран. Нито едно от двете не е вярно, но въпреки това актьорът твърди, че преминал през същински Ад, докато се възстанови. 

Джейми Фокс казва, че чак сега решава лично да каже нещо, защото иска хората да го виждат усмихнат, шегуващ се, снимащ филми и в най-добрата му форма, а не в болнична обстановка със стърчащи от тялото му тръби, опитвайки се да оцелее.

Джейми Фокс и верни ли са твърденията за случилото се с актьора

Верни ли са твърденията за случилото се с Джейми Фокс

Таблоидният журналист Ей Джей Бенза се опитва да нагнети обстановката

Актьорът използва възможността, за да благодари на сестра си и дъщеря си, защото смята, че именно те двете са спасили живота му. Джейми Фокс завършва с уточнението, че е по пътя към завръщането си и е радостен, че отново има възможността да работи.