Познаваме Джейда Пинкет Смит още от "Смахнатият професор", "Писък 2" и "Матрицата", но лицето ѝ беше повече от всякога в центъра на вниманието тази година. Заедно със съпруга ѝ Уил Смит станаха сред най-обсъжданите двойки в света. Причина, както можем да се досетим, е прословутият шамар, който Уил удари на комика Крис Рок по време на Оскарите. Инцидент, който изостри любопитството на хората за живота и отношенията между Джейда и Уил.

Уил Смит, Джейда Пинкет Смит и първата им публична поява заедно след шамара на Оскарите

Уил и Джейда Смит след шамара на Оскарите

Двамата за първи път са забелязани на публично място

Днес, половин година след инцидента, Джейда Пинкет Смит е готова да разкаже цялата историята на брака си с Уил Смит.

51-годишната актриса и водеща на Red Table Talk ще издаде своите мемоари през 2023 г. В книгата ще прочетем за нейните уроци, "научени в хода на едно трудно, но вълнуващо пътуване", пише Associated Press.

Според описанието на издателската къща HarperCollins, автобиографията показва живота на Джейда като "влакче в увеселителен парк". Има истории за "самоубийствена депресия" и за триумфа на автентичната женска сила, за израстването на актрисата в Балтимор, за приятелство ѝ с рапъра Тупак Шакур, за ухажването с Уил Смит и ролята ѝ майка на три деца.

И като заговорихме за израстване и развитие, няколко месеца по-късно Джейда Пинкет Смит коментира темата за шамара в един от епизодите от поредицата си Red Table Talk.

Джейда Пинкет Смит, алопецията и какво сподели за косопада актрисата

Джейда Пинкет Смит не крие трудностите си

Актрисата отново не спестява нищо

"Най-искрено се надявам, че тези двама интелигентни и способни мъже имат възможност да обсъдят това, което се случи и да се помирят. Защото в света, в който живеем днес, имаме нужда и от двамата. Всички ние всъщност се нуждаем един от друг повече от всякога. Дотогава двамата с Уил ще продължим да правим това, което сме правили през последните 28 години - да разберем какво е това нещо, наречено живот", припомня Entertainment Weekly.