На някои хора може и да им харесва, че Уил Смит и Джейда Пинкет Смит споделят много за личния си живот, но на други цялата тази информация им идва в повече.

Уил Смит, Джейда Пинкет Смит и петицията, която иска да им попречи да дават повече интервюта

Защо искат да забранят на Уил Смит да дава интервюта

Угодия няма

Семейство Смит обаче не изглежда да се трогва особено от недоволните, защото продължава с откритото говорене за проблемите. В един от последните постове на Джейда в Instagram тя говори за един проблем, с който се бори от години - алопецията.

В кратко видео съпругата на Уил Смит показва участък от скалпа си, в който липсва коса. Но не изглежда притеснена или смутена, дори се шегува, че предпочита да го покаже, защото ще ѝ е трудно да го скрие.

А и не иска хората да си помислят, че се е подлагала на някаква операция на мозъка и това са останалите белези. Джейда Пинкет Смит пише към поста, че тя и алопецията ще бъдат приятели.

 Джейда Пинкет Смит, Уил Смит, Red Table Talk, Гуинет Полтроу и имат ли проблеми в леглото

Имат ли проблеми в леглото Уил Смит и съпругата му

Джейда Пинкет Смит дава да се разбере, че...

Актрисата сподели за заболяването си още през 2018 г., припомнят от People. Тогава Джейда се оплака, че един ден просто е влязла под душа и в ръцете ѝ са останали цели кичури с коса, което я е стреснало много. И до момента не е намерила лечение за косопада, но е открила начин, с който да го контролира, доколкото е възможно.