Откакто Джей Ло и Бен Афлек ни зарадваха с новината, че са отново заедно, не спираме да ги виждаме все така влюбени. Очевидно не искат да се отделят един от друг и за миг.

Бен Афлек, връзката му с Дженфър Лопес и новите признания на актьора

Бен Афлек за връзката си с Джей Ло

Каза малко, но достатъчно

Дотолкова че Афлек да придружава Джей Ло и в чужбина, където тя е на снимки в момента.

Съвсем наскоро двамата са били забелязани да прекарват романтично уикенда си в Гран Канария, Испания, където певицата и актриса в момента снима филма The Mother - трилър, в който освен че участва, Лопес е и продуцент. И двамата изглеждат повече от щастливи, докато се разхождат хванати за ръце и разговарят, седнали на пейка.

Непринудени, влюбени, а както по всичко личи, се наслаждават и на почивните дни, облечени съвсем естествено - ежедневно и лежерно. Джей Ло носи къс бял потник и бял гащеризон - небрежна комбинация, която доста ни допада нейната чаровна и стилна монохроматичност. Бен Афлек пък е в изцяло спортни дрехи - маратонки, бейзболна тениска и долнище.

Слънчева Испания идеално кореспондира с греещото им настроение и нищо чудно скоро отново да имаме новина за повторен годеж, пише Entertainment Tonight.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и новите признания на певицата за връзката им

Осъзнатите грешки на Джей Ло и Бен Афлек

Никога повече

А ние бихме били повече от доволни на такъв развой на събитията - Джей Ло и Бен Афлек заслужават цялото споделено щастие, предвид трудностите, през които премина връзката им първия път.