Със сигурност можем да определим Джей Лено като един от култовите телевизионни водещи, оставили отпечатъка си в телевизията и в начина, по който изглеждат и се водят вечерните предавания.

Джей Лено, отношението му към работата и свободното време и защо не е влизал в басейна в къщата си от 30 години

Защо Джей Лено не е стъпвал в басейна си от 30 години

Работата за водещия никога не приключва

От години Лено не е на екран, но не спира да е активен под една или друга форма. В момента обаче той е изправен пред сериозни проблеми заради една негова страст - колите.

През изминалия уикенд Джей Лено е работил върху парен двигател под автомобил в гаража на дома си. В този момент избухва пожар и водещият получава значителни изгаряния в областта на лицето, гърдите и ръцете.

От People разбираме, че 72-годишният Лено е бил изкаран изпод колата и откаран в болница. Там лекарите са установили, че той е получил изгаряния от втора и трета степен, което е наложило няколко операции.

Лекуващият му лекар казва, че Джей Лено е претърпял хирургична ексцизия и процедура за присаждане на изгорените области. Което ще рече, че увредената кожа е била премахната, а на нейно място е бил сложен биологичен заместител, който да ускори възстановяването.

Лекарят пояснява, че някои от изгарянията по лицето на Лено са били по-дълбоки и притеснителни, но в момента комедиантът е в стабилен и в добро състояние на духа.