Джесика Симпсън не за първи път говори тежките проблеми от миналото си. 40-годишната американска певица, която е и дизайнер, бе открита за трудностите в живота си първо в биографичната си книга, която излезе през февруари тази година.

В нея тя разкрива, че проблемите й със злоупотребата с алкохол и наркотици започват, след като е била сексуално малтретирана като дете от дъщерята на семеен приятел. Започва да търси начин да се справи с безпокойството си и несигурността, но скоро разбира, че пиенето има точно обратното влияние на това, на което се надява.

Сега, в разговор по радио SiriusXM, Джесика отново смело се връща към тъмните дни, които сега са минало за нея.

Снимка 493306

Източник: GettyImages

Тя си спомня, че дори не е осъзнавала колко много пие. Мислела е, че алкохолът я прави по-смела, по-уверена, а всъщност било точно обратното. "Той ме обезличаваше", казва тя, цитирана от Mirror.

Джесика взима решение да потърси помощ, за да се справи с проблема. Усилията ѝ се увенчават с успех и вече близо три години тя не пие. Дори по време на пандемията, когато много хора посягат към чашата като към спасение, не е изпитвала желание да посяга отново към алкохола.

View this post on Instagram

on

Джесика Симпсън, отслабването ѝ и пълната промяна на певицата

Когато Джесика Симпсън свали 45 килограма

Пълната промяна на певицата

Съществена роля изиграва и подкрепата, която получава от съпруга си Ерик Джонсън, с когото имат три деца. "Тази подкрепа беше невероятна", казва тя. А това че вече не иска пие, тя приема като голяма благословия.