Преди дни по кината в Щатите излезе Copshop с Джерард Бътлър. Още когато разбрахме за него, останахме леко изненадани от факта, че ще видим актьора в ролята на лошия, а не на добрия, както сме свикнали.

И въпреки че не сме гледали филма, можем да се обзаложим, че Джерард се е справил блестящо с необичайното си амплоа. И май ще се излезем прави, защото се оказва, че в продукцията той няма да покаже само безспорния си актьорски талант, а и още нещо, за което наскоро сам си призна.

В Copshop Бътлър играе професионален убиец и пред HeyUGuys.com казва, че е припознал себе си в Боб Видик - злодея, когото пресъздава.

Подобно на героя си Видик, актьорът има своите светли и тъмни страни. И за да влезе в образа му, Джерард се докосва до онази луда част у себе си, "която може да убие някого или може да бъде отприщена".

51-годишният Бътлър добавя също, че гледа да се забавлява, дори и когато му се налага да влезе под кожата на злодеи.

Copshop, Джерард Бътлър, Франк Грило и трейлър на филма

Джерард Бътлър като наемен убиец

Ролята всъщност доста му отива

По този повод се шегува, че би могъл да се справи по-добре и от Мерил Стрийп в Mamma Mia. Притеснява го само фактът, че не знае дали все още може да пее. И вероятно би му се наложило да поработи отново върху гласа си. Сигурни сме, че и с това би се справил.