Освен като герой в "Отмъстителите", Джеръми Ренър се оказа герой и в реалния живот. Навръх Нова година той претърпя жесток инцидент, който би завършил с трагичен край за всеки нормален човек - седемтонен снегорин мина през него.

Джеръми Ренър, електростимулацията и как се възстановява актьорът след инцидента със снегорин

Как върви възстановяването на Джеръми Ренър

След инцидента със снегорин

52-годишният Ренър обаче имаше късмет. С над 30 счупени кости, той започна бавно и мъчително възстановяване след две поредни операции. А в него най-много му помагаше забележителното присъствие на духа и оптимизъм, които успя да запази.

Актьорът редовно споделяше в социалните медии информация за това как напредва с рехабилитацията си. И ето че най-после Джеръми Ренър е на крака. Последната му публикация ни показва как тренира на антигравитационна бягаща пътечка.

"Трябва да намеря нови неща, с които да запълня времето си, за да може тялото ми да се възстанови", написа той към видео, на което се вижда как ходи на специалната пътечка.

Антигравитационната ходеща пътечка ползва технология на НАСА, която елиминира въздействието на гравитацията и по този начин намалява с до 80% тежестта на тялото върху долните крайници. Използва се основно за рехабилитация и специални спортни тренировки, е пояснено в Wikipedia.