Филмът Framing Britney Spears успя да предизвика много знаменитости да си припомнят собствените неприятни преживявания с предразсъдъци по свой адрес и лошо отношение на медиите. Една от тях е и Дженифър Лов Хюит.

Снимка 525051

Източник: GettyImages

Актрисата от "Криминални намерения" признава в интервю за Vulture, че историята на Бритни е събудила неприятни спомени от времето, когато Хюит се е снимала в хита "Знам какво направи миналото лято".

"Във Framing Britney Spears имаше цял епизод, в който се говореше само за гърдите й. Когато аз минах през всичко това, интервюиращите са ме питали неща, които сега ще са крайно недопустими и груби. А тогава не беше така."

Снимка 489886

Източник: Instagram/britneyspears

"Знам какво направи миналото лято" излезе през 1997 г. и в него Хюит "е едва облечена с някакви дрехи", по собствените й думи. "Бях на около 18 и за първи път носех подобно деколте." Сега актрисата е на 42 и има дъщеря - факт, който я кара да види ролята си в тийн хита по съвсем друг начин.

"На пресконференция за продължението "Все още знам какво направи миналото лято" нарочно облякох тениска с надпис "Без силикон", защото вече се дразнех и знаех, че ще последват нови въпроси за гърдите ми."