Животът на Дженифър Лопес успя сериозно да сe промени в последните години. И нямаме съмнение, че основната причина за това е любовта в лицето на Алекс Родригес.

Навършвайки 50 миналата година, изпълнителката е по-секси и изпълнена с енергия от когато и да било. Тя е готова и на още сериозни стъпки, освен тази да стане законна съпруга на своя избраник.

В последния брой на списание Vanity Fair Лопес говори за желанието си да има "по-обикновен живот".

Въпреки всички успехи в киното и музиката през своята 30-годишна кариера, тя все още има една цел, която не е отметнала от списъка си - да напусне САЩ и да заживее в Италия или Бали, където ще може да бъде в мир със себе си и да се наслаждава на малките неща.

"Бих искала да живея някъде другаде, не в САЩ, а например в някое малко градче в Италия или на другия край на света - в Бали", споделя певицата пред изданието.

Дженифър си мечтае за наистина простички неща - да отиде с колело до малкия магазин, да си купи хляб, да го сложи в кошницата, да се прибере и да си намаже филия със сладко. След това да рисува или пък да седи на люлеещ се стол и да просто да гледа маслиновите дръвчета и дъбовете, да може да ги помирише. Такива са фантазии й в последно време.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес, Златен глобус 2020 и емоционалното послание на бейзболиста

Какво спечели и какво загуби Джей Ло на Златен глобус 2020 г.

Когато Джей Ло спечели повече, отколкото загуби

Въпреки желанието си за по-простичък живот, Лопес е категорична, че никога няма да се откаже от актьорството, защото то е любовта на живота й.