Няма съмнение, че една от най-вълнуващите светски двойки в последния месец са Дженифър Лопес и Бен Афлек. Доказателство, че старата любов ръжда не хваща, те вече напълно открито демонстрират не само връзката, но и щастието си.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и забавленията с децата им

Джей Ло и Бен Афлек сa като истинско семейство

Незабравими мигове

Джей Ло пък, съвсем между другото и по повод новия си сингъл сподели, че се чувства в "най-добрия период на живота си." Направи го по време на участието си в шоуто на Зейн Лоу по Apple Music.

"Супер щастлива съм. Знам, че хората се питат: Как си? Какво става? Добре ли си? Ето отговора: никога не съм се чувствала по-добре", каза 51-годишната певица. Тя допълва, че знае колко много хора искат тя да е добре и тя също иска всичките й фенове да са добре.

"На етап от живота си съм, в който се чувствам много добре, каквато съм. И смятам, че веднъж попаднали на това място, започват да ни се случват страхотни неща, които не сме предполагали, че ще ни се случат."

Без да споменава нито веднъж нито Афлек, нито злополучния край на дългогодишната си връзка с Алекс Родригес, Лопес казва: "Обичам цялата обич, която хората ми изпращат. Всички добри пожелания. И искам всички да знаят, че съм в най-добрия си период в живота си."