По време на церемонията Governors Awards Американската академия за кинематографично изкуство и наука раздаде почетни награди на заслужилите холивудски звезди. Церемонията се проведе в неделя, 27 октомври, и се смята за едно от първите събития, подготвящи за Оскарите.

Както можеше да се очаква, списъкът с гостите не беше никак малък. На червения килим стъпиха София Лорен, Скарлет Йохансон, Оливия Уайлд, Чарлийз Терон, Дженифър Лопес. 

И този път Джей Ло беше с един от най-впечатляващите тоалети, заради което и този път не остана незабелязана. А причината беше ето точно тази стилна сатенена рокля с голи рамене.

Снимка 450058

Източник: GettyImages

Впечатляващ беше не само начинът, по който материята леко, естествено и елегантно се спускаше до земята, но и дръзкият златист цвят, който и модните критици оцениха подобаващо. Въпросната стилната рокля е от пролетно-лятната колекция на Reem Acra.

Снимка 444738

Източник: GettyImages

Няма как да не направим асоциация роклята, която Бионсе избра да носи на премиерата на "Цар Лъв". Ако обаче трябва да избираме между двете, определено ще се спрем на тази на Дженифър Лопес. Може би и заради секси начина, по който ѝ стои.

Другите две наши фаворитки от червения килим на Governors Awards несъмнено са Оливия Уайлд и Скарлет Йохансон.

Снимка 450062

Източник: GettyImages

Снимка 450063

Източник: GettyImages

Дженифър Лопес, "Baila Conmigo" и поредната провокативна снимка

Джей Ло без дрехи

Певицата пак нажежи обстановката