В последните месеци Бен Афлек и Дженифър Лопес са най-коментираната звездна двойка. Двамата непрекъснато ни дават поводи да говорим за тях - дали ще са поредните горещи целувки на публично място, намеците, че май се задава годеж или пък... една реклама.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и готови ли са за сватба

Стягат ли се за сватба Джей Ло и Бен Афлек

Няма да повтарят стари грешки

Наскоро актьорът участва в реклама на приложение за залагания. Но по-интересният момент от видеото е появата на Гуадалупе - майката на Лопес.

To е заснето през юни в казино в Лас Вегас. Именно там Афлек влиза и вижда 75-годишната дама, която е увлечена в играта си на ротативките.

Това партньорство между актьора и бъдещата му свекърва може да е изненада за някои, но не и за тези, които знаят, че те споделят дългогодишна страст към хазарта. През 2014 г. Афлек дори получи забрана да играе блекджек в едно от казината в Лас Вегас, защото "броял картите".

Дженифър Лопес, Бен Афлек и как отбелязаха рождения ден на актьора

Рожденият ден на Бен Афлек без Джей Ло

Малко по-различно празненство

Двамата с майката на Лопес пък очевидно се разбират прекрасно и тя е повече от щастлива, че влюбените са отново заедно и намеренията им изглеждат сериозни. Така тя ще си има зет като мед, с когото може да обикаля казината и да се забавлява като на младини, предава Yahoo News.