Само за няколко месеца връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек се разви шеметно, но да не забравяме, че все пак тя има и дълга предистория. Двамата изглеждат неразделни и сякаш няма нещо, което да ги спре най-сетне да осъществят това, от което преди години се отказаха - да бъдат законни съпруг и съпруга.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и как отбелязаха рождения ден на актьора

Рожденият ден на Бен Афлек без Джей Ло

Малко по-различно празненство

И ако в началото, когато разбрахме, че са отново заедно, близки до двойката коментираха, че нямат намерение да бързат със сватбата, то сега ситуацията май е малко по-различна. Те са стигнали до извода, че няма защо да губят излишно време, след като вече са сигурни, че са един за друг.

Е, Афлек има и един малко по-различен довод. След като Джен веднъж му се измъкна и не можа да я заведе до олтара, сега не иска да й дава време да мисли много по въпроса, за да не се повтори същият сценарий.

А в подкрепа на това твърдение идва и фактът, че в края на миналата седмица актьорът бе забелязан на пазар с майка си, като най-дълго внимание отдели на витрината на бижутерийния рай Tiffany & Co., където се продават едни от най-красивите годежни пръстени, предава Daily Mail.

Алекс Родригес, Дженифър Лопес и какво означава снимката му с червено порше

Алекс Родригес отвръща на удара

Какво стана, след като Джей Ло изтри снимките с него

Ако Бен и Джен все пак решат да си кажат заветното "да" докато все още са под влияние на еуфорията от възродилата се любов помежду им, то надали ще станем свидетели на пищна венчавка, каквато Лопес първоначално планираше с Алекс Родригес. Двамата вече са достатъчно зрели и пределно наясно какво наистина искат, както и че щастието обича тишината.