След края на световното си турне, Джей Ло се отдаде на заслужена почивка в компанията на годеника си Алекс Родригес. Двамата отскочиха до Сен Тропе за няколко слънчеви дни, изпълнени с много забавления на частна яхта.

Във френския курорт Лопес за пореден път показа перфектната си форма, в която се намира малко след като навърши 50 години.

Тя публикува в Instagram снимка с цял бял бански, на който със златни букви е написано "Завинаги млада" ("Forever Young"). 

Нямаме никакви съмнения, че Джей Ло се чувства толкова млада, колкото и изглежда. Но един тоалет предизвиква доста повече коментари от белия й бански.

Двамата с Алекс Родригес бяха специални гости на рождения ден на баскетболиста Меджик Джонсън. А Лопес избра за повода къс топ в бяло, съчетан с дълга, феерична пола с дълбока цепка, която разкри доста повече от бедрата й. 

Някои от кадрите дори породиха съмнения носи ли въобще бельо Джей Ло. Трудно е да дадем категоричен отговор, но се съмняваме, че би си позволила подобен гаф.

Дженифър Лопес, новото видео в YouTube канала й и как изглежда без грим

Джей Ло - без грим и на 50

Доза мотивация от певицата

Факт е обаче, че певицата се облича все по-предизвикателно. Това е пряко свързано със спортната й форма, която просто е грехота да крие под дрехи.