Да си на 50 за Дженифър Лопес значи само едно - да има увереност, каквато не е притежавала досега. Увереност да излезе на сцената и да се гордее, че прави истинско шоу, въпреки нечии предразсъдъци на тема възраст. Увереност да покаже, че именно сега може да изглежда по-добре от всякога.

Джей Ло избра да отбележи своя голям юбилей с едно голямо и наистина важно турне за нея. Турне с послание, турне, с което показа на всички жени, че могат да бъдат каквито си поискат, на каквато възраст решат. И че другите не могат да ги съдят само защото вече не са първа младост.

Покрай концертната си обиколка изпълнителката качи няколко видеа в своя YouTube канал, с които ни показва как минават часовете и минутите преди да се качи на сцената за поредния си грандиозен концерт.

Най-важното за Джей Ло е да благодари на Бог и на всички около нея за това, че има възможността да прави всичко, което обича, и то по най-добрия начин. Тя е категорична, че всеки зрител на неин концерт трябва да си тръгне с мнението, че това е най-доброто шоу, което е гледал някога.

Снимка 440706

Източник: GettyImages

Голяма подкрепа певицата получава от своите най-близки хора - годеникът й Алекс Родригес и децата си, които пътуват навсякъде с нея. А когато има няколко часа, свободни от репетиции, Джей Ло ги прекарва в тяхната компания.

Джей Ло, Алекс Родригес и как певицата отвърна на изненадата на своя годеник

Джей Ло не остана длъжна на Алекс Родригес

Състезание по изненади

Дори в тези непринудени моменти на релакс, тя демонстрира достатъчно увереност в себе си, защото не се притеснява да се покаже без грим край басейна и дори да заснеме този момент и да го покаже на всички.

Снимка 440704

Източник: YouTube

Не че има причина да се притеснява, защото изглежда повече от добре и без сценични тоалети и грим.