Докато за някои родители затварянето с децата вкъщи е пагубно и ги докарва до нервни кризи, други приемат ситуацията като поредното предизвикателство и дават свобода на креативността си. Подобно на Джордж Клуни, актрисата Дженифър Гарнър не се оплаква, а се превръща в неизчерпаем извор на идеи за игри и всякакви забавления.

Джордж Клуни, Ела, Александър и как се шегува актьорът с близнаците

Какъв баща е Джордж Клуни

Със сигурност - голям шегаджия

Само един бърз поглед на постовете в Instagram е достатъчен, за да придобием представа от начина, по който се отразява поредният локдаун на .

Веднага прави впечатление, че сред публикациите й преобладават клиповете и снимките, в които тя искрено се забавлява и влиза в различни роли. Със сигурност не скучае нито тя, нито трите й деца, които са от бившия й съпруг Бен Афлек. Вайълет вече е на 15 години, Серафина - на 12, а брат им Сам - на 9.

Но колкото и забавно да изглеждат дните й в изолация, в интервю за People актрисата споделя, че креативността й започва да се изчерпва.

Разказва, че успява да се приспособи към пандемията, като влага удоволствие, когато може, и създава приключения, когато такива липсват. Но не крие и че самите й деца вече се уморяват от "глупавите клипове", както самата тя ги нарича.

Безсмислените записи са само част от забавната програмата на семейството. Гарнър споделя, че неведнъж се прави на американска домакиня, френски сервитьор и на прочутата госпожа Дъбфайър от едноименния филм.

Сама и само да са доволни и да не скучаят, Гарнър сглобява и палатка на плажа, и се качва на ролери, за да сервира бургери на децата, докато те я чакат в колата.

Не знаем откъде черпи цялата тази енергия 48-годишната актриса, защото междувременно успя да се снима и в семейната комедия Yes Day, която е качена в Netflix. Историята е по едноименната детска книга, в която родителите за един ден решават да казват "да" на всички желания на децата си.

Предполагаме, че това ще е една от най-успешните й роли.