И докато бившият й съпруг Бен Афлек прекарва едни доста бохемски празнични дни с новата си стара любов Дженифър Лопес, Дженифър Гарнър залага на по-традиционно отбелязване на Коледа.

Бен Афлек, критиките по адрес на Дженифър Гарнър и какво каза за трите им деца

Най-големият съдник на Бен Афлек

Кое е най-важното за актьора

Актрисата сподели видео от приготвянето на коледния обяд, който за малко да се превърне в истинска катастрофа.

49-годишната Гарнър разказва, че готви бьоф бургиньон (класическата френска рецепта за говеждо по бургундски) всяка Коледа, откакто я е прочела в книгата на Ина Гартън Barefoot in Paris.

Този път обаче тя е решила да направи двойна доза от ястието, като по тази причина е удвоила съставките. Включително и конякът, който се ползва за фламбиране. Което обяснява огромните пламъци, лумнали от тенджерата й.

"За малко не запалих кухнята", казва Дженифър и допълва: "Не слагайте двойна доза коняк". Явно обаче флабирането не е лесна работа, защото самата Гартън коментира публикацията на Гарнър с думите: "И аз почти всеки път го правя".

Колкото до самата рецепта, актрисата си е направила труда да сподели съставките й в текста към видеото, както и начинът на приготвяне. Постът й е част от вече станалата традиционна рубрика в Instagram профила й Pretend Cooking Show.