И докато бившият й съпруг Бен Афлек прекарва едни доста бохемски празнични дни с новата си стара любов Дженифър Лопес, Дженифър Гарнър залага на по-традиционно отбелязване на Коледа.
Актрисата сподели видео от приготвянето на коледния обяд, който за малко да се превърне в истинска катастрофа.
49-годишната Гарнър разказва, че готви бьоф бургиньон (класическата френска рецепта за говеждо по бургундски) всяка Коледа, откакто я е прочела в книгата на Ина Гартън Barefoot in Paris.
Този път обаче тя е решила да направи двойна доза от ястието, като по тази причина е удвоила съставките. Включително и конякът, който се ползва за фламбиране. Което обяснява огромните пламъци, лумнали от тенджерата й.
"За малко не запалих кухнята", казва Дженифър и допълва: "Не слагайте двойна доза коняк". Явно обаче флабирането не е лесна работа, защото самата Гартън коментира публикацията на Гарнър с думите: "И аз почти всеки път го правя".
Колкото до самата рецепта, актрисата си е направила труда да сподели съставките й в текста към видеото, както и начинът на приготвяне. Постът й е част от вече станалата традиционна рубрика в Instagram профила й Pretend Cooking Show.
Сърбин
на 31.12.2021 в 07:25:42 #2Определено не е добра готвачка.
atseto1
на 30.12.2021 в 21:09:28 #1Гарнър си е луда, всички го знаем! Само че тази постъпка не е поради лудост, а поради глупост! Ето до това води неграмотността и некомпетентността в химията! Много злополуки в днешно време се случват от неграмотност, както казва уважаваната от мен Весела Павлова