Не само ние тъгуваме по отминаващото лято - и знаменитостите вече започват да изпращат любимия сезон. Не и обаче преди да са споделили някоя и друга снимка от почивката си.

Дженифър Анистън и любовта към интериорния дизайн

Каква щеше да бъде Дженифър Анистън, ако не бе станала актриса

Отговорът от самата нея

И докато доста от известните личности не се притесняват да се показват по бански в социалните мрежи, то Дженифър Анистън е от по-сдържаните. Това, разбира се, се съмняваме да се дължи на стеснителност от нейна страна, пък и очевидно тя все така поддържа завидно добрата си форма. Актрисата просто не е от най-активните хора в онлайн пространството.

Вчера, 11 септември, обаче тя ни изненада, като сподели някои моменти от лятната си ваканция. В Instagram профила си Дженифър Анистън е качила няколко снимки, от които си личи, че определено се е забавлявала по време на почивката си. Освен това е била и в добра компания.

Джими Кимел и Джейсън Бейтман заедно със съпругите си Моли Макниърни и Аманда Анка са част от приятелите, с които актрисата от "Приятели" е прекарала лятото си. На първия кадър може да видим трите дами в близост до лозе.

Дженифър Анистън все пак е имала възможност да се добере и до плаж, както става ясно от кратко видео, в което я виждаме с бански, кърпа около кръста, сламена шапка и питие в ръка.

Останалите кадри пък ни показват, че част от лятното преживяване на актрисата са били и няколко кучета. Това не бихме казали, че ни изненадва, предвид известния факт колко много Анистън обича четириногите приятели.

Дженифър Анистън в откровено интервю за остаряването, "Приятели" и връзките си

С кого спи Дженифър Анистън

Актрисата в откровено интервю за WSJ Magazine

Междувременно от утре, 13 септември, е премиерата на третия сезон на The Morning Show, в който актрисата си партнира с Рийз Уидърспун и Били Крудъп. Сериалът, който може да бъде гледан в Apple TV+, се оказа успешен и още през май беше потвърдено, че ще има и четвърти сезон, припомнят ни от Entertainment Tonight.