Вече минаха няколко дни от пускането на специалния епизод на "Приятели" и се съмняваме, че има фен на сериала, който вече да не е гледал "Приятели: Отново заедно".

Дженифър Анистън, Брад Пит, "Приятели" и кой е любимият гост на актрисата в сериала

Дженифър Анистън с признание за Брад Пит

Поводът е специалният епизод на "Приятели"

Ако все пак се намират такива, нека да спрат с четенето, защото в следващите няколко реда може да има някое друго сюжетно разкритие около епизода. Причината е, че ще стане въпрос за това защо някои от актьорите, взели участие в сериала през годините, не присъстваха в "Приятели: Отново заедно".

За тези близо два часа от специалния епизод видяхме много неща, които ни накараха да се усмихнем леко носталгично. Рийз Уидъспун например разказа за спомените си от сериала, защото знаем, че тя изигра сестрата на Рейчъл (Дженифър Анистън).

Видяхме и други актьорите, които през сезоните са имали значими роли в "Приятели", но някои липсваха. В интервю за The Wrap режисьорът на "Приятели: Отново заедно" - Бен Уинстън, каза защо не сме видели Пол Ръд и Коул Спраус например.

Според него е нямало как всички актьори, взели участие през годините в сериала, да бъдат включени, защото тогава специалният епизод е трябвало да бъде много по-дълъг. Някои от поканените актьори обаче не са имали възможността да присъстват.

Или защото са участвали в снимките на друга продукция, или защото са били затворени в така наречените балони в Холивуд. А някои пък не са имали възможността да летят до Щатите за снимките.

Дженифър Анистън, "Приятели: Отново заедно", специалният епизод на сериала и какво си е откраднала актрисата от снимачната площадка

Какво си е откраднала Дженифър Анистън от "Приятели"

Спомен, който още пази

Разбира се, не визира кой точно и защо не е могъл да присъства, но в общи линии ни стана ясно. Щеше да бъде интересно да видим и По Ръд, и Коул Спраус, защото техните роли не бяха за пренебрегване. Ръд влезе в последните сезони на сериала като годеника на Фийби (Лиса Кудроу), а Спраус изигра вече порасналият син на Рос (Дейвид Шуимър) - Бен.