Брад Пит и Дженифър Анистън са от бившите звездни двойки, които успяха да запазят добрите чувства един към друг много години след раздялата. Дори неведнъж в последните година-две се чудихме дали пък двамата не са се събрали отново.

Дженифър Анистън, Брад Пит, "Приятели" и кой е любимият гост на актрисата в сериала

Дженифър Анистън с признание за Брад Пит

Поводът е специалният епизод на "Приятели"

Подобна информация така и не получихме официално, но Анистън на няколко пъти си  признава в колко страхотни отношения са с нейния колега и бивш съпруг. Направи го отново, този път в новия брой на списание People.

Попитана от какво е било усещането да работят заедно с Пит през септември 2020 г., когато участваха в групово виртуално четене, тя отговори, че е било "пълна забава", защото с Брад са си "приятелчета". Анистън е категорична, че двамата поддържат отношения и не вижда нищо странно в това.

Снимка 505541

Източник: GettyImages

Странни за нея обаче са запознанствата в интернет, затова и е категорична, че не използва приложения за тази цел. Но пък се надява да намери "фантастичен" партньор по "стандартния" начин - някой да я покани на среща и тя да се съгласи.

Анистън засега няма планове да се омъжва отново, но това може би се дължи на факта, че в момента няма и за кого... Знае обаче, че иска да се наслаждава на живота и да има човек до себе си, а не веднага да прибързва с формалностите. Все пак, вече на два пъти се убеди, че не те са най-важното.